Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/aquatico/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

Csap javítás, csap csere

A csöpögő csaptelep naponta akár 60-80 liter vizet is elfolyathat, ami jelentősen megnövelheti a vízdíját, ráadásul a mosdón, mosogatón is vízkövesedést okozhat. Az ilyen hibákat cégünk akár még aznap is el tudja hárítani. A szerviz autóinkban mindig van a csaptelep javításokhoz szükséges alkatrész, ha esetleg elfogyott akkor azonnal beszerezzük az Ön csaptelepébe illő alkatrészt.

A csaptelepek közel sem egyformák belülről, kívülről is mások. A betétek között is vannak különbségek, ahány gyártó annyi fajta. Vannak hagyományos csaptelepek / két gomb van rajtuk / és egy menetes orsó elforgatásával tudjuk nyitni illetve zárni a víz útját. Javításkor ezeket a betéteket szoktuk cserélni illetve a szeleptányért vízkötelenitjük . Van kerámiabetétes csaptelep, ott a betéteket cseréljük javításkor, illetve vannak keverő csaptelepek, amik szintén kerámia betétesek / egykaros csaptelep /.

Ezeknek már kicsit bonyolultabb a javítása, mert ahány gyártó annyi belső rész, de igyekszünk minden típushoz a megfelelő alkatrészt beszerezni vagy készleten tartani.

A perlátorokat is érdemes néha tisztítani vagy csapjavítás alkalmával cserélni, ezek is gyakran eldugulnak , ami okozhat csöpögést. A belső részeket javítás alkalmával kicseréljük illetve a perlátort is megtisztítjuk, vagy cseréljük akkor a megrendelő szinte egy új csaptelepet kap a munkánk végeztével és ezzel biztosítjuk a megfelelő működést hosszútávra.