Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/aquatico/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

Általunk szervizelt gázkészülék típusok

Gáztűzhelyek

Gázkészülék szerelőink , gáztűzhely szerelésben is gyakorlottak.
Minden kereskedelmi forgalomban kapható gáztűzhely bekötését, cseréjét, javítását vállaljuk. Ha ez a gáztűzhely ipari, nagy konyhai igyekszünk mihamarabb a helyszínre érni, hogy minimális legyen a várakozással töltött idő. Gáztűzhely csere esetén a beüzemelésben is tudunk segíteni. Ilyenkor fontos, hogy a szabályokat betartsuk, mert csak akkor él a garancia az új gáztűzhelyre, ha a golyóscsap illetve a gázbekötő cső is cserélve van.  Ha esetleg a gáztűzhelyét földgázról szeretné PB gázra átállítatni akkor is állunk rendelkezésére. Fontos, hogy ne feledkezzünk el a gáztűzhelyek karbantartásáról se, mivel az is egy gázkészülék  ugyan úgy fontos a tisztítása, mint a fűtő készülékeknek.

Leggyakoribb gáztűzhely típusok

A legelterjedtebb gáztűzhely típusok javításával  foglalkozunk, amelyekhez van alkatrész utánpótlás. Sok évtizednyi tapasztalat áll mögöttünk a gáztűzhely javítások terén és ezeket tudom ajánlani, javítani.

Mora, Teka, Bosch, Fagor, Zanussi, Indesit, Komfort, SWT, Karancs, Gála, Pelgrim