Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/aquatico/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

Klíma karbantartás

Klímaberendezések szerelésével, karbantartásával, javításával, cseréjével, értékesítésével foglalkozunk.

Sok éves szerelési, kivitelezési tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére. Ránk mindig számíthat, ha légkondicionálójával valami hiba történne. Szükség szerint klímák értékesítésével, beüzemelésével is fordulhat hozzánk, akár split klímáról, akár multi klímáról van szó.

Munkát vállalunk társasházi lakásokban, családi házakban, és közületeknél is.

Cégünk tevékenységi területe első sorban Budapest és Pest megye.

Amit a klíma karbantartásról tudni kell:

A klíma karbantartásának egészségügyi,  műszaki, megbízhatósági okai vannak . A rendszeresen karbantartott légkondicionáló sokkal egészségesebb és az sem valószinű, hogy pont a legrosszabbkor romlik el. A klima karbantartás évente esedékes ez független a használattól. Egy nem tisztán tartott klímaberendezés betegséget is okozhat, ezért érdemes minden hűtési szezon előtt átnézetni a készülékeket. Ha a klíma fokozottan igénybe van véve előfordulhat a megnövekedett igénybevétel miatt, hogy évente akár több alkalommal is tisztításra szorul, de ennek lehetőségéről mindig tájékoztatjuk a megrendelőt.

A karbantartás a klíma tisztítását foglalja magában előfordulhat, hogy a készülék javításra, alkatrész cserére szorul, akkor ezek a költségek a karbantartási díj felett jelentkeznek.